Rubi Consulting Vállalkozási Tanácsadó Iroda Kft.

Vállalkozási Tanácsadó Iroda

Pályázatírás

Nyertes pályázat - hőn áhított uniós pénz!

A titka a pályázati felhívással és útmutatóval összhangban elkészített, formai és tartalmi hibáktól mentes, időben beadott profi pályázati munka.

 

Első lépésként jól meg kell terveznünk pályázati projektünket, gondolva a megvalósítás finanszírozására és arra is, hogy üzletileg megéri-e a projektet végrehajtani.

A pályázatírást megelőzően konzulense már tájékoztatta Önt, milyen dokumentumokra lesz szüksége, hogy a gyakran csak rövid időre megnyíló pályázati időszak alatt, hiánytalanul be tudjon adni minden szükséges anyagot. A legtöbb esetben sokkal több időt vesz igénybe a dokumentációk előkészítése, mint maga a pályázatírás. Ez szakértői irányítás nélkül sokkal több időt vesz el Öntől, mint egyébként szakértő konzulens segítségével. A pályázat benyújtásához minden szükséges dokumentációt elkészítünk, legyen az üzleti terv, megvalósíthatósági tanulmány, vagy egy nemzetközi pályázat esetében akár egy angol nyelvű dokumentáció. A konzulenseink és a szakosodott pályázatírók közvetlen szakmai kapcsolatban vannak, így Önnek nem kell elölről kezdenie a projektje megismertetését.

 

Profi pályázatíróra van szüksége?

Egyeztessen a Minisztérium által minősített Szakértő Részlegükkel!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

A pályázat elkészítését, teljes körű menedzselését "Vállalkozásélénkítő Turbó" szolgáltatásunk keretében SIKERDÍJ ALAPON vállaljuk.

 

 

Sláger pályázatok

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése!

Gyártó-, termelő cégek kapacitásbővítése, gép-eszköszbeszerzés, telephelyfejlesztés. 3 pályázat indul!

Növelje versenyképességét, csökkentse működési költségeit energiahatékonyság növelés által! Akár 10% önerő mellett, kombinált pályázati lehetőséggel növelheti gyártói kapacitásait. Segítünk a céljainak leginkább megfelelő pályázat elnyerésében. További részletek...

Részletek

Épületenergetikai beruházások és megújuló energiaforrás felhasználásának támogatása! Vállalkozások, -önkormányzatok - és civil szervezetek számára. Már országosan elérhetőek az energetikai pályázatok!

10% önerővel kombinált támogatás indul! Jól megtervezett műszaki technológiával több millió forint energiaköltségtől mentesülhet! Szigetelés, nyílászáró csere, napelem, hőszivattyús rendszer, egyéb kombinációk!

Szolgáltatásaink által már az előkészítő mérnöki munkáktól összehangoltan a pályázati elvárásokkal, végig kísérjük a projekt fizikai megvalósulását.

Forduljon energetikai szakértő részlegünkhöz!

Részletek

Országosan elérhetőek a vidékfejlesztési pályázatok - 1400 milliárdos keret!

Támogatási célok: borászati ágazat, feldolgozóipar, állattartók, kertészeti támogatások, nem mezőgazdasági mikrovállalkozások indítása. Pályázati dömping a vidékfejlesztésben. Pályázzon és nyerjen velünk!    

Forduljon szakértőinkhez! Felkészítjük, majd segítünk a pályázat teljes körű lebonyolításában!

Részletek
Szeretné tudni, mire van jó esélye pályázati támogatást nyerni?
5 perc alatt kitölthető előminősítő lap beküldése után, megkeressük javaslatainkkal.
Ingyenes előminősítés INDUL