Rubi Consulting Vállalkozási Tanácsadó Iroda Kft.

Vállalkozási Tanácsadó Iroda

Pályázatfigyelés

hOGYAN KERÜLHETI EL, HOGY LEMARADJON A LEGJOBB PÁLYÁZATOKRÓL?

"Ha időben értesültem volna erről a pályázatról, akkor biztosan Én is indulok!"

Ugye nem szeretné, ha ez Önnel történne meg?

 

Ezért fontos egy célzott pályázatfigyelő rendszer, és egy olyan személyes szakértő konzulens, aki figyeli mikor fog olyan pályázati kiírás megjelenni, ami a vállalkozása érdekkörébe tartozik.

Pályázati konzulensi részlegünk szerepe, a jól megtervezett projektek generálása. Ha megtörtént az első pályázati egyeztetés, akkor megismert elképzelései alapján szakértőink pályázati portfóliót állítanak össze, hogy az összes aktuálisan elérhető, vagy hamarosan megjelenő pályázati lehetőséget átlássa. Az együttgondolkodás sokszor rávilágít olyan kínálkozó lehetőségekre, amire a pályázatok alapos ismerete nélkül nem is gondolt volna!

Majd indul a pályázatra való felkészítés. Az előzetes felkészítés nélkül nagyon kevés esélye lenne, hogy elnyerje a pályázati támogatásokat. Kizárólag olyan pályázat/ok kidolgozására teszünk javaslatot, mely pozitív elbírálásban részesülhet. Ha nincs pozitív döntés, nincs sikerdíjunk sem, tehát mi az Ön oldalán állunk!

 

Személyes pályázati konzulensre van szüksége?

KÉRJÜK, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT BÁRMELYIK ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN.

Sláger pályázatok

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése!

Gyártó-, termelő cégek kapacitásbővítése, gép-eszköszbeszerzés, telephelyfejlesztés. 3 pályázat indul!

Növelje versenyképességét, csökkentse működési költségeit energiahatékonyság növelés által! Akár 10% önerő mellett, kombinált pályázati lehetőséggel növelheti gyártói kapacitásait. Segítünk a céljainak leginkább megfelelő pályázat elnyerésében. További részletek...

Részletek

Épületenergetikai beruházások és megújuló energiaforrás felhasználásának támogatása! Vállalkozások, -önkormányzatok - és civil szervezetek számára. Már országosan elérhetőek az energetikai pályázatok!

10% önerővel kombinált támogatás indul! Jól megtervezett műszaki technológiával több millió forint energiaköltségtől mentesülhet! Szigetelés, nyílászáró csere, napelem, hőszivattyús rendszer, egyéb kombinációk!

Szolgáltatásaink által már az előkészítő mérnöki munkáktól összehangoltan a pályázati elvárásokkal, végig kísérjük a projekt fizikai megvalósulását.

Forduljon energetikai szakértő részlegünkhöz!

Részletek

Országosan elérhetőek a vidékfejlesztési pályázatok - 1400 milliárdos keret!

Támogatási célok: borászati ágazat, feldolgozóipar, állattartók, kertészeti támogatások, nem mezőgazdasági mikrovállalkozások indítása. Pályázati dömping a vidékfejlesztésben. Pályázzon és nyerjen velünk!    

Forduljon szakértőinkhez! Felkészítjük, majd segítünk a pályázat teljes körű lebonyolításában!

Részletek
Szeretné tudni, mire van jó esélye pályázati támogatást nyerni?
5 perc alatt kitölthető előminősítő lap beküldése után, megkeressük javaslatainkkal.
Ingyenes előminősítés INDUL