Rubi Consulting Vállalkozási Tanácsadó Iroda Kft.

Vállalkozási Tanácsadó Iroda

PÁLYÁZAT LEBONYOLÍTÁS

Személyes szakértő konzulensi szolgáltatás

Tudja már, milyen területeken veheti igénybe a pályázati támogatásokat és minek kell megfelelnie, mielőtt még pályázna? Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező személyes szakértő konzulenst biztosítunk. Elektronikus, telefonos, személyes tanácsadást nyújtunk, amikor csak szüksége van információra.

Részletek

Pályázatfigyelés

Célzott pályázatfigyelő szolgáltatásunk célja, hogy csak azokról a pályázatokról kapjon rövid összefoglalót, ami valóban érdekli Önt és elérhető támogatást tud biztosítani vállalkozásának. Személyes konzulenséhez bármikor fordulhat, ha tanácsra van szüksége.

Részletek

Pályázatírás

Több éves pályázatírói rutinnal rendelkező szakosodott pályázatírókat bízunk meg, akik az elmúlt időszakban már bizonyítottak magas színvonalú munkájukat illetően. A pályázatokat sikerdíj alapon készítjük el!

Részletek

Monitoring

A nyertes pályázat örömhíre után, bizony a pályázati elvárásoknak megfelelően is kell megvalósítania a projektjét, hogy a megfelelő ütemben tudja lehívni az elnyert támogatást. Közben segítségünkkel könnyebben tudja tartani a kapcsolatot az Irányítóhatósággal, gördülékenyen juthat hozzá a már elnyert támogatáshoz. Az adminisztrációt bízza ránk, Ön pedig nyugodtan tud foglalkozni a projektje megvalósításával.

Részletek

Projektmenedzsment

Egyes pályázatok esetében, a pályázati kiírás szerint kötelező projektmenedzser alkalmazása, aki a projektmegvalósítási időszakon belül koordinálja a pályázati projekt kiírásnak megfelelő megvalósítását. Nem kell keresgélnie, hogy megtalálja a megfelelő szakembert, mi tudjuk kivel érdemes dolgoznia.

Részletek

 

Sláger pályázatok

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése!

Gyártó-, termelő cégek kapacitásbővítése, gép-eszköszbeszerzés, telephelyfejlesztés. 3 pályázat indul!

Növelje versenyképességét, csökkentse működési költségeit energiahatékonyság növelés által! Akár 10% önerő mellett, kombinált pályázati lehetőséggel növelheti gyártói kapacitásait. Segítünk a céljainak leginkább megfelelő pályázat elnyerésében. További részletek...

Részletek

Épületenergetikai beruházások és megújuló energiaforrás felhasználásának támogatása! Vállalkozások, -önkormányzatok - és civil szervezetek számára. Már országosan elérhetőek az energetikai pályázatok!

10% önerővel kombinált támogatás indul! Jól megtervezett műszaki technológiával több millió forint energiaköltségtől mentesülhet! Szigetelés, nyílászáró csere, napelem, hőszivattyús rendszer, egyéb kombinációk!

Szolgáltatásaink által már az előkészítő mérnöki munkáktól összehangoltan a pályázati elvárásokkal, végig kísérjük a projekt fizikai megvalósulását.

Forduljon energetikai szakértő részlegünkhöz!

Részletek

Országosan elérhetőek a vidékfejlesztési pályázatok - 1400 milliárdos keret!

Támogatási célok: borászati ágazat, feldolgozóipar, állattartók, kertészeti támogatások, nem mezőgazdasági mikrovállalkozások indítása. Pályázati dömping a vidékfejlesztésben. Pályázzon és nyerjen velünk!    

Forduljon szakértőinkhez! Felkészítjük, majd segítünk a pályázat teljes körű lebonyolításában!

Részletek
Szeretné tudni, mire van jó esélye pályázati támogatást nyerni?
5 perc alatt kitölthető előminősítő lap beküldése után, megkeressük javaslatainkkal.
Ingyenes előminősítés INDUL