Rubi Consulting Vállalkozási Tanácsadó Iroda Kft.

Vállalkozási Tanácsadó Iroda

Online marketing

Szeretné növelni vállalkozása vevőkörét?

Bevételek megtartása, növelése!

 

Minden tudatos vállalkozásvezető számára fontos és elengedhetetlen kérdés a termék,- technológia,- szolgáltatás megújítása. Sokszor azonban elfogultak vagyunk saját termékeinkkel szemben. Nincs az a termék, ami egyszer ne érné el a csúcspontját, onnan pedig már biztos a piacvesztés. Ne várja meg! Újítsa meg termékét, nyisson új piacok felé, akkor amikor még nem késő! Független marketing szakértő segít átlátni, milyen értékesítési módszereket érdemes még bevetni a vevők megtartása, vagy növelése érdekében. Az elemzés után független szakértő által látja majd, milyen piaci pozícióval rendelkezik terméke, milyen értékesítési módszereket lenne érdemes alkalmazni.

 

ONLINE MARKETING!

A leggyorsabb út a cége termékei és a vásárlója között az internet. A 21. században nagy hiba lenne, ha kihagyná az on-line marketing adta lehetőségeket. Mivel egy profi IT szakember megfizetése komoly költségeket jelent, dönthet úgy is, hogy bérbe veszi a Mi szakembereink tudását. Nálunk már bizonyítottak a szaktudásukat illetően! Sokan tartják magukat hozzáértőnek, de valóban profira bízta a vevőt hozó honlapjának elkészítését?

Ha nem elégedett a jelenlegi weboldala forgalmával, kérjen tőlünk webelemzést, meglátja tudunk Önnek újdonságokkal szolgálni. Hogyan tudja kipróbálni szakembereink tudását, még mielőtt költségekbe verné magát?

Vegye igénybe új, webkonzultációs szolgáltatásunkat. Ha szeretné növelni vállalkozása méretét, megcélozni új célpiacokat (webshop), segítünk megtalálni az optimális lehetőségeket. Új megjelenése kiterjesztheti vevőkörét és segítheti a minőségi ügyfelek elérését.

A Rubi Consulting Vállalkozási Tanácsadó Iroda Kft. marketing szakértői részlege kivételes szolgáltatást ajánl a figyelmébe!

 

Ha még nem rendelkezik honlappal az alábbi linken ingyenes konzultációra egyeztethet időpontot. A konzultáció célja, hogy hasznos tanácsokkal lássa el Önt, milyen egy valóban könnyen átlátható, vevőt hozó honlap. Természetesen megbízás esetén, annak elkészítését is vállaljuk.

Kinek ajánljuk?

Ha már gondolkodott azon, hogy webáruházat, weboldalt indítson, vagy a már meglévőt szeretné hatékonyabbra cserélni, ez egy remek alkalom a megújulásra! Ez az ajánlat Önnek szól! Indítsa az új évet professzionális online megjelenéssel!

Bizonyára Ön is szembesült azzal a ténnyel, hogy a jól kidolgozott, profi weboldal szerepe mennyire felértékelődött az utóbbi években. Nem lehet figyelmen kívül hagyni a digitális fejlődést. Bármilyen iparágban is termel/szolgáltat, a weboldal a cége egyik elsődleges megjelenési felülete a piacon, ezért rendkívül fontos a megfelelő tálalás.

IT partner szakértő gárdánk abban tud segíteni Önnek, hogy közösen felmérjék a vállalkozása lehetőségeit, igényét, és megoldásokat kínáljanak az Ön jövőbeli sikerei érdekében.

Ha már rendelkezik honlappal, és szeretné növelni a weben keresztül bejövő megrendelések számát, ezáltal a vállalkozása profitját, kérjen kedvezményes webanalízist. Alábbi kérdőívünk kitöltésével megtudhatja, milyen módszerrel növelheti meg forgalmát, valamint mely területeken indokolt a fejlesztés weboldalán.

Miért fontos a webanalízis?

A web analízis célja, hogy segítsünk feltárni arculatának és honlapjának hibáit, melyek gátolhatják cégének megfelelő működését is. Elemzés során különböző szempontokat vizsgálunk meg, melyek során irányt mutatunk Önnek a fejlődéshez.
Ezek a hiba jelenségek lehetnek tartalmi, tervezési, vagy technikai jellegűek, melyeket a felhasználók, vagy Ön nem is vesznek észre, mégis a nem megfelelő működést garantálják.

Mit kap az elemzés végén?

A feltárt hibákat összegyűjtjük és tematikusan prezentáljuk Önnek egy dokumentumba.
A leírás tartalmaz néhány kiindulási tanácsot is a hibák megoldására vonatkozóan.

Hogyan csináljuk?

Az web analízis elemzést különböző szempontok alapján készítjük el:

  1. Arculat és külső megjelenés
  2. Alapvető weboldal funkcionalitás és tartalmi elemzés
  3. Használhatóság
  4. Ergonómia
  5. Marketing elemzés
  6. Vásárlási lehetőség
  7. Bizalomépítés
  8. Keresőoptimalizáltság
  9. Adatbázisgyűjtés
  10. Biztonság

További szolgáltatások

Keresőszó felmérés

Keresőszó felmérés

Megvizsgáljuk, hogy a piacán mely kifejezések a legnépszerűbbek, mert ezek ismeretében tudjuk pontosan meghatározni a célközönsége méreteit és a versenytársai erejét. Így meghatározhatjuk azt a csapásirányt, ami a lehető legkisebb erőfeszítéssel a legtöbb eredményt hozhatja.

Versenytársak felmérése

Versenytársak felmérése

Ha tudjuk, milyen keresőszavak a fontosak a piacán, megtaláljuk az ellenfeleit is, és megnézzük, mennyire erősek. Ha túl erősnek találjuk őket, akkor is van megoldás, de mindenképp jobb, ha az elején derül ki, és nem akkor, amikor már beleszaladtunk egy nagy ütésbe..

Javaslatok a stratégiára

Javaslatok a stratégiára

E legfontosabb részben meghatározunk egy olyan lépés sorozatot, mellyel nem csak a látogatottságát növelheted — a Google-on, a Facebook-on, illetve egy jól felépített mail-kampányon keresztül — hanem a vevői számát is: Hiába jönnek a látogatók ezrével, ha senki nem vásárol Öntől!

Arculattervezés, honlap-, Facebook-oldal készítése

Arculattervezés, honlap-, Facebook-oldal készítése

Ha még nincs Facebook profilja, most készítünk egyet Önnek — ha már van, átalakítjuk úgy, hogy még hatékonyabb legyen. Ha nincs még weboldala, ezt tudja használni addig is,amíg nem készül el az is! Csak azért, hogy ne menjen el üres kézzel...

Sláger pályázatok

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése!

Gyártó-, termelő cégek kapacitásbővítése, gép-eszköszbeszerzés, telephelyfejlesztés. 3 pályázat indul!

Növelje versenyképességét, csökkentse működési költségeit energiahatékonyság növelés által! Akár 10% önerő mellett, kombinált pályázati lehetőséggel növelheti gyártói kapacitásait. Segítünk a céljainak leginkább megfelelő pályázat elnyerésében. További részletek...

Részletek

Épületenergetikai beruházások és megújuló energiaforrás felhasználásának támogatása! Vállalkozások, -önkormányzatok - és civil szervezetek számára. Már országosan elérhetőek az energetikai pályázatok!

10% önerővel kombinált támogatás indul! Jól megtervezett műszaki technológiával több millió forint energiaköltségtől mentesülhet! Szigetelés, nyílászáró csere, napelem, hőszivattyús rendszer, egyéb kombinációk!

Szolgáltatásaink által már az előkészítő mérnöki munkáktól összehangoltan a pályázati elvárásokkal, végig kísérjük a projekt fizikai megvalósulását.

Forduljon energetikai szakértő részlegünkhöz!

Részletek

Országosan elérhetőek a vidékfejlesztési pályázatok - 1400 milliárdos keret!

Támogatási célok: borászati ágazat, feldolgozóipar, állattartók, kertészeti támogatások, nem mezőgazdasági mikrovállalkozások indítása. Pályázati dömping a vidékfejlesztésben. Pályázzon és nyerjen velünk!    

Forduljon szakértőinkhez! Felkészítjük, majd segítünk a pályázat teljes körű lebonyolításában!

Részletek
Szeretné tudni, mire van jó esélye pályázati támogatást nyerni?
5 perc alatt kitölthető előminősítő lap beküldése után, megkeressük javaslatainkkal.
Ingyenes előminősítés INDUL