Rubi Consulting Vállalkozási Tanácsadó Iroda Kft.

Vállalkozási Tanácsadó Iroda

INTENZÍV CÉGVÉDELMI PROGRAM

CÉGBIZTONSÁG - FORRÁSBEVONÁS - INGYENES ENERGIA!

INTENZÍV CÉGVÉDELMI PROGRAM 2016!

 

 

MInden vállalkozásvezető számára fontos 4 alapvető cél elérése - 1 programon belül - legfeljebb 6 hónapos intenzív időszak alatt olyan sorrendben, ahogyan arra cégének leginkább szüksége van. Vállalkozása jövőjének érdekében használja ki a "Széchenyi 2020" uniós ciklus még hátralévő időszakának kínálkozó lehetőségeit! Az Intenzív Cégvédelmi Program (ICP) a legfontosabb területeken világítja át cégét, majd professzionális szakértők bevonása által segíti Önt, a közösen kijelölt stratégia célok mentén haladni. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által minősített SZAKÉRTŐ RÉSZLEG segíti munkáját.

 

kíváncsi rá milyen állapotban van cége, mire alkalmas jelenleg, hol vannak javítani való területek?

Ön kérdez, Mi válaszolunk, majd közösen végrehatjuk az Ön által kitűzött célokat.

  1. Cégelemzés finanszírozhatósági szempontok szerint: Olyan mérleggel rendelkezik, mely biztosan lehetővé teszi a legnagyobb mértékű forrásbevonást, bírságoktól mentes működést tesz lehetővé? Elemezzük mérlegét, főkönyveit, majd megmutatjuk a megoldást, hogyan tud vállalkozásába pénzügyi forrásokat bevonni úgy, hogy az valóban megérje hosszú távon. Ha van min javítani, akkor segítünk a módosításokat időben megtenni.
  2. Vállalkozásfejlesztési koncepció kialakítása - projektgenerálás: Rendelkezik már olyan stratégiával, aminek központjában az EU-s pénzügyi eszközök,- támogatások kombinációja vállalkozásfejlesztési tervei központjában áll? Cégvezetői gondolkodásmóddal, kizárólag olyan projekttervet dolgozunk ki, amit üzletileg is érdemes végrehajtani, persze az EU-s támogatások bevonásásának figyelembe vétele mellett.
  3. Vevőszerzési módszerek vizsgálata, termékértékesítés növelése: Milyen értékesítési módszereket lenne érdemes bevetni a vevők megtartása, növelése érdekében? Nincs az a termék, mely egyszer ne érné el csúcspontját, onnan pedig már biztos a visszaesés. Külső szakértői szemmel elemezzük terméke életgörbéjét, és teszünk javaslatot az esetleges módosításokra. 
  4. Energiaköltségek minimalizálása, nullázása - REZSINULLÁZÓ: Miért fizetne az energiáért, mikor azt a technológia által már ingyen is megkaphatja? Tudta hogy 2016-2020 - ban, a legtöbb támogatás érhető el a megújuló energiaforrások alkalmazásának támogatása érdekében? Energetikai auditorok által felmérjük céges, vagy magánszemélyként hasznosított ingatlanja energiafogyasztását, és kimutatjuk alkalmas-e az adott ingatlan a REZSINULLÁZÓ TECHONLÓGIA befogadására, milyen műszaki koncepció lenne a legmegfelelőbb, amivel azonnal elérhetővé válik az ingyenes zöld energia. A projekt megvalósításához hazai és/vagy uniós támogatást vonunk be.

 

Az ICP minden eleme az első lépcsőfok a további növekedés felé. A négy pontban felsorolt célok elérésének vizsgálata után továbbléphet, mi pedig vállaljuk a cég további menedzselését minden olyan területen, amit Ön fontosnak tart. Ön megismeri szakértelmünk előnyeit, Mi megismerjük cégét, majd utána közösen döntünk a további együttműködésről - hiszen a célunk a hazai vállalkozások dinamikus fejlődése.

 

KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT - ÁLLÍTSA ÖSSZE IGÉNYEINEK MEGFELELŐ SAJÁT INTENZÍV CÉGVÉDELMI PROGRAMJÁT!

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

 

Sláger pályázatok

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése!

Gyártó-, termelő cégek kapacitásbővítése, gép-eszköszbeszerzés, telephelyfejlesztés. 3 pályázat indul!

Növelje versenyképességét, csökkentse működési költségeit energiahatékonyság növelés által! Akár 10% önerő mellett, kombinált pályázati lehetőséggel növelheti gyártói kapacitásait. Segítünk a céljainak leginkább megfelelő pályázat elnyerésében. További részletek...

Részletek

Épületenergetikai beruházások és megújuló energiaforrás felhasználásának támogatása! Vállalkozások, -önkormányzatok - és civil szervezetek számára. Már országosan elérhetőek az energetikai pályázatok!

10% önerővel kombinált támogatás indul! Jól megtervezett műszaki technológiával több millió forint energiaköltségtől mentesülhet! Szigetelés, nyílászáró csere, napelem, hőszivattyús rendszer, egyéb kombinációk!

Szolgáltatásaink által már az előkészítő mérnöki munkáktól összehangoltan a pályázati elvárásokkal, végig kísérjük a projekt fizikai megvalósulását.

Forduljon energetikai szakértő részlegünkhöz!

Részletek

Országosan elérhetőek a vidékfejlesztési pályázatok - 1400 milliárdos keret!

Támogatási célok: borászati ágazat, feldolgozóipar, állattartók, kertészeti támogatások, nem mezőgazdasági mikrovállalkozások indítása. Pályázati dömping a vidékfejlesztésben. Pályázzon és nyerjen velünk!    

Forduljon szakértőinkhez! Felkészítjük, majd segítünk a pályázat teljes körű lebonyolításában!

Részletek
Szeretné tudni, mire van jó esélye pályázati támogatást nyerni?
5 perc alatt kitölthető előminősítő lap beküldése után, megkeressük javaslatainkkal.
Ingyenes előminősítés INDUL