Rubi Consulting Vállalkozási Tanácsadó Iroda Kft.

Vállalkozási Tanácsadó Iroda

HITEL

0%-os kamatmentes hitel mikro-, kis-és középvállalkozások VERSENYKÉPESSÉGNEK NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN

44 milliárdos keretösszeggel nyíitották meg az új GINOP forrást, mely a vállalkozások versenyképességének növelését célozza a konvergencia régióban megvalósuló projektek esetén,  pl. új és használt eszközök, gépjármű , forgóeszköz, ingatlanberuházások stb. akár induló vállalkozások is igényelhetnek visszatérítendő támogatást, mely kamatmentes!

RÉSZLETEK

KKV ENERGIA HITEL

30 milliárdos keretösszeg áll rendelkezésre - projektenként legfeljebb 200.000 euró - mikro-, kis és középvállalkozások részére, akik napenergia felhasználásával hálózatra termelés céljából villamos energiát állítanak elő. A 0%-os vissza térítendő támogatás által plusz bevételre tehetnek szert azok a vállalkozások, akik Budapest és Pest megyén kívül rendelkeznek szabad tetőfelülettel, vagy földterülettel, ahol napemelemes rendszer kiépítésére van lehetőség. Ez a forrás nem a saját fogyasztás ellentermelését szolgálja, hanem az értékesítési célú energiatermelést.

RÉSZLETEK

kamattámogatott hiteltermékEK

Bármelyik gazdálkodó szervezet esetében szükséges lehet egy-egy projekt finanszírozása, vagy csupán a működtetés érdekében pályázaton kívüli vissza térítendő támogatás, kamattámogatott hitel bevonása. Bár a hiteltermékek nagyon hasonlóak a különböző Finanszírozó Intézetek esetében, mégis a kondíciókban komoly eltérések mutatkoznak. Előzetes cégminősítést követően segítünk kiválasztani a legkedvezőbb kondícióval rendelkező pénzügyi terméket, majd annak teljes körű ügyintézését is vállaljuk. Tekintse meg a jelenleg aktuálisan elérhető lehetőségeket!

RÉSZLETEK

Sláger pályázatok

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése!

Gyártó-, termelő cégek kapacitásbővítése, gép-eszköszbeszerzés, telephelyfejlesztés. 3 pályázat indul!

Növelje versenyképességét, csökkentse működési költségeit energiahatékonyság növelés által! Akár 10% önerő mellett, kombinált pályázati lehetőséggel növelheti gyártói kapacitásait. Segítünk a céljainak leginkább megfelelő pályázat elnyerésében. További részletek...

Részletek

Épületenergetikai beruházások és megújuló energiaforrás felhasználásának támogatása! Vállalkozások, -önkormányzatok - és civil szervezetek számára. Már országosan elérhetőek az energetikai pályázatok!

10% önerővel kombinált támogatás indul! Jól megtervezett műszaki technológiával több millió forint energiaköltségtől mentesülhet! Szigetelés, nyílászáró csere, napelem, hőszivattyús rendszer, egyéb kombinációk!

Szolgáltatásaink által már az előkészítő mérnöki munkáktól összehangoltan a pályázati elvárásokkal, végig kísérjük a projekt fizikai megvalósulását.

Forduljon energetikai szakértő részlegünkhöz!

Részletek

Országosan elérhetőek a vidékfejlesztési pályázatok - 1400 milliárdos keret!

Támogatási célok: borászati ágazat, feldolgozóipar, állattartók, kertészeti támogatások, nem mezőgazdasági mikrovállalkozások indítása. Pályázati dömping a vidékfejlesztésben. Pályázzon és nyerjen velünk!    

Forduljon szakértőinkhez! Felkészítjük, majd segítünk a pályázat teljes körű lebonyolításában!

Részletek
Szeretné tudni, mire van jó esélye pályázati támogatást nyerni?
5 perc alatt kitölthető előminősítő lap beküldése után, megkeressük javaslatainkkal.
Ingyenes előminősítés INDUL