Rubi Consulting Vállalkozási Tanácsadó Iroda Kft.

Vállalkozási Tanácsadó Iroda

Energiahatékonysági pályázatok műszaki előkészítése-RMT!

REZSINULLÁZÓ MEGVALÓSÍTÁSI TANULMÁNY- RMT

Műszaki előkészítés az energiahatékonysági uniós támogatások igényléséhez.

 

A REZSINULLÁZÓ Országos Hálózata egyedi know-how szerint működik, melynek célja az elérhető legnagyobb energia költségcsökkentés. Ön rendelkezik már olyan eszközökkel, mely által hasznosíthatja a nap-, levegő vagy a szél által ingyenesen rendelkezésre álló energiát? Most uniós támogatással vásárolhatja meg, miközben az ingatlanja is korszerűsíthető! A REZSINULLÁZÓ Program, olyan komplex energetikai és finanszírozási program, mely segítségével milliókat tudunk spórolni Önnek. A rezsinullázó projektek fizikai megvalósítását követően, azonnal több pénz marad a kasszában!

A pénznél is fontosabb, hogy 2017-ben már nem választás kérdése, a jövő fenntarthatósága függ attól, hogy nemzetközi szinten milyen arányban használjuk a megújuló energiaforrásokon alapuló technológiákat. Ennek érdekében 2017-ben és a következő években több 100 milliárd forint európai uniós forrás áll rendelkezésre vissza nem térítendő, 2%-os kamattámogatott hitel és e-kettő kombinálása által. A főleg EU-s pályázati támogatásokat elérhetővé tették nonprofit szervezetek, gazdasági társaságok, magánszemélyek, társasházak és lakásszövetkezetek részére is. A műszaki előkészítés eredménye, a REZSINULLÁZÓ MEGVALÓSÍTÁSI TANULMÁNY (RMT) nélkülözhetetlen dokumentum az energetikai pályázatok benyújtásához, vagy az azonnali kivitelezés megkezdéséhez.

 

A REZSINULLÁZÓ Szakértői által, az alábbi kérdésekre kap kielégítő válaszokat:

 • Milyen műszaki koncepcióval tudnám a legnagyobb energia-megtakarítást elérni?
 • Milyen támogatást tudnék jó eséllyel igényelni és mik a feltételek?
 • Mik a szükséges engedélyek, dokumentumok, amit be kell szereznem a pályázat benyújtását megelőzően?
 • Mennyi idő alatt térülne meg a beruházásom?
 • Mekkora összegből tudnám megvalósítani a beruházást?
 • Milyen típusú berendezéseket érdemes választani, figyelembe véve a termék tulajdonságait, garanciákat?
 • Kivel valósítsam meg a kivitelezést?

 

Célunk, hogy minél előbb közelebb kerüljön a teljes energiafüggetlenséghez! Miért is fizetne az energiáért, ha az a megfelelő eszközök alkalmazásával ingyenesen a rendelkezésére állhat? A döntés az Ön kezében van, mi pedig szakértőink által segítünk a megfelelő döntés meghozatalában. Számoljunk együtt, Ön mennyit spórolna meg, ha rezsinullázó gépészeti rendszert használna mostantól!?

 

Minden RMT szolgáltatást megrendelt ügyfelünk részére kivitelezés esetén, a szükséges eszközök beszerzését, közvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően az átlagos piaci áraknál olcsóbbá tettük.

 

1. LÉPÉS - MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTÉSI FOLYAMAT

Az energetikai célú beruházásokat támogató pályázati forrásokra rendkívül nagy az igény. A pályázatok költségvetésében 100%-ban elszámolható műszaki előkészítés nélkül esélytelen a nyerés. Jó finanszírozási konstrukció kombinációjával akár 10% önerő biztosításával valósíthatja meg energetikai beruházását. Az alábbiakban rávilágítunk, milyen műszaki előkészítés szükséges egy pályázat benyújtásához, illetve akár az önerőből történő azonnali kivitelezés megkezdéséhez.

Előzetes helyszíni felmérés, rezsinullázó szempontrendszerünk szerinti energetikai tanácsadást követően, olyan műszaki koncepciót dolgozunk ki, mely a lehetőség szerinti legnagyobb energiamegtakarítást eredményezi. Az RMT összeállításánál figyelembe vettük az uniós pályázati rendszer elvárásait, így az ennek megfelelő műszaki tartalom használható a 2020-ig tartó uniós energiahatékonysági pályázatok összeállításánál. 

 

Mit tartalmaz az RMT?

 • Helyszíni műszaki felmérés és tanácsadás: egyedi rezsinullázó szempontrendszerünk alapján, Energia Mentor által, egy épületgépészeti rendszeren működő ingatlanra vonatkozóan ;
 • Felmért adatok alapján műszaki koncepció összeállítása: az elérhető legnagyobb energia-megtakarítás érdekében, megújuló energiaforrásokon alapuló technológiák kombinálásával;
 • Épületenergetikai tanúsítás: jelen állapot hitelesített energetikai tanúsítása Mérnöki Kamara által regisztrált energetikai szakmérnök által;
 • Részletes műszaki tartalom kidolgozása a tervezett állapotra vonatkozóan: az elérhető legnagyobb megtakarítással járó beruházás érdekében;
 • Gépészeti kapcsolási rajz elkészítése;
 • Napelemes rendszer esetén: HMKE Igénybejelentés ügyintézése (kivitelezés megkezdéséhez és a pályázat benyújtásához kötelező dokumentum);
 • Tervezet állapot energetikai tanúsítása: CO2 kibocsátás csökkenésének %-os kimutatása;
 • Megtérülés számítása (BMR);
 • Árazott költségvetés kidolgozása: 1 db részletes árajánlat a gépészeti rendszerre vonatkozóan;
 • Meglévő árajánlatok független szakmai véleményezése.

 

Az energetikai beruházás megvalósítása mellett történő döntésben a  REZSINULLÁZÓ Megvalósítási Tanulmány (RMT) komoly segítséget nyújt, hiszen hozzáértő szakértők közös csapatban dolgozva, tulajdonosi szemmel dolgozzák ki az Önnel előzetesen egyeztetett igények szerinti műszaki tartalmat. Programunkba bevont gyártók, kivitelezők az országunkban és nemzetközi szinten is minőséget jelentenek ügyfeleink számára. Ezen túl a világítás, fűtés-hűtés, használati meleg víz előállítása ingyenesen is megoldható. A döntés az Ön kezében van, akarja-e?!

 

SZERETNÉ UNIÓS TÁMOGATÁSSAL MEGVALÓSÍTANI ENERGETIKAI BERUHÁZÁSÁT?

Rendelje meg a pályázathoz szükséges RMT dokumentumot most, míg a pályázati dömping el nem indul.

RMT AJÁNLATOT KÉREK!

Sláger pályázatok

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése!

Gyártó-, termelő cégek kapacitásbővítése, gép-eszköszbeszerzés, telephelyfejlesztés. 3 pályázat indul!

Növelje versenyképességét, csökkentse működési költségeit energiahatékonyság növelés által! Akár 10% önerő mellett, kombinált pályázati lehetőséggel növelheti gyártói kapacitásait. Segítünk a céljainak leginkább megfelelő pályázat elnyerésében. További részletek...

Részletek

Épületenergetikai beruházások és megújuló energiaforrás felhasználásának támogatása! Vállalkozások, -önkormányzatok - és civil szervezetek számára. Már országosan elérhetőek az energetikai pályázatok!

10% önerővel kombinált támogatás indul! Jól megtervezett műszaki technológiával több millió forint energiaköltségtől mentesülhet! Szigetelés, nyílászáró csere, napelem, hőszivattyús rendszer, egyéb kombinációk!

Szolgáltatásaink által már az előkészítő mérnöki munkáktól összehangoltan a pályázati elvárásokkal, végig kísérjük a projekt fizikai megvalósulását.

Forduljon energetikai szakértő részlegünkhöz!

Részletek

Országosan elérhetőek a vidékfejlesztési pályázatok - 1400 milliárdos keret!

Támogatási célok: borászati ágazat, feldolgozóipar, állattartók, kertészeti támogatások, nem mezőgazdasági mikrovállalkozások indítása. Pályázati dömping a vidékfejlesztésben. Pályázzon és nyerjen velünk!    

Forduljon szakértőinkhez! Felkészítjük, majd segítünk a pályázat teljes körű lebonyolításában!

Részletek
Szeretné tudni, mire van jó esélye pályázati támogatást nyerni?
5 perc alatt kitölthető előminősítő lap beküldése után, megkeressük javaslatainkkal.
Ingyenes előminősítés INDUL