Rubi Consulting Vállalkozási Tanácsadó Iroda Kft.

Vállalkozási Tanácsadó Iroda

BEMUTATKOZUNK

Rólunk

Elhivatottak vagyunk abban, hogy a hazai mikro-, kis-és középvállalkozások, valamint az önkormányzatok részére komplex menedzsmentet biztosítsunk. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium irányítása alatt működő, Magyar Fejlesztési Központ (MFK) által minősített Szakértő Részlegünk közel 1000 ügyfelünknek nyújt hatékony segítséget.

Célunk a fejlesztések és finanszírozási lehetőségek összehangolása, miközben csökkentjük a felesleges kiadásokat.

 

Sok éves vállalkozásfejlesztési szakértői munkánk következtében felismertük, hogy a legtöbb magyar vállalkozás sokkal könnyebben tud növekedési pályára lépni és ott is maradni, ha szakértő menedzsment szervezet áll mögötte. Vállalkozásmenedzser Szervezetünk tevékenységébe olyan professzionális szakértőket vontunk be, akik egyedi megoldásaikkal növelik a magyar vállalkozások versenyképességét, komoly háttértámogatást biztosítva a vállalkozásvezetők részére.

A Rubi Consulting Vállalkozási Tanácsadó Iroda munkatársai, az elmúlt években több 100 Mrd forint értékben generáltak olyan projekteket, melyek európai uniós és hazai pályázati támogatások által valósulhatnak meg országos szinten. Munkánk során, már több ezer vállalkozó, cilvil szervezet és önkormányzat osztotta meg velünk fejlesztési elképzeléseit, ezért széles körű látókörünket immár Menedzser Szervezetünkhöz forduló partnereink javára fordítjuk.

Pontosan tudjuk, hogy az ötlet szintről hogyan lehet eljutni a valóban megvalósult projektekig, és egy jól jövedelmező vállalkozásig.

 

Célunk

  1. Növelni a vállalkozások és önkormányzatok által elnyert európai uniós és hazai pályázati támogatások összegét, pályázati menedzser munkánknak köszönhetően;
  2. Segítséget nyújtani a nyertes pályázati összeg gördülékeny lehívásában, a projektmegvalósulás időszakában;
  3. Megosztani sok éves vállalkozásfejlesztési szakértői tudásbázisunkat, megkönnyítve ezzel a vállalkozásvezetők döntéshozatalát;
  4. Csökkenteni a vállalkozások és önkormányzatok kiadásait, felhívni partnereink figyelmét mindazokra a lehetőségekre, amivel költséghatékonyabban működthetnek;
  5. Energiatudatos gondolkodásmódunk átadása a döntéshozók részére;
  6. Növelni az együttműködő szervezetek bevételeit, vevőkörbővítő marketing menedzsment munkánk következtében.

 

Ismerje meg közelebbről Menedzser Szervezetünk által nyújtotta előnyöket és növelje velünk hatékonyságát!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Sláger pályázatok

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése!

Gyártó-, termelő cégek kapacitásbővítése, gép-eszköszbeszerzés, telephelyfejlesztés. 3 pályázat indul!

Növelje versenyképességét, csökkentse működési költségeit energiahatékonyság növelés által! Akár 10% önerő mellett, kombinált pályázati lehetőséggel növelheti gyártói kapacitásait. Segítünk a céljainak leginkább megfelelő pályázat elnyerésében. További részletek...

Részletek

Épületenergetikai beruházások és megújuló energiaforrás felhasználásának támogatása! Vállalkozások, -önkormányzatok - és civil szervezetek számára. Már országosan elérhetőek az energetikai pályázatok!

10% önerővel kombinált támogatás indul! Jól megtervezett műszaki technológiával több millió forint energiaköltségtől mentesülhet! Szigetelés, nyílászáró csere, napelem, hőszivattyús rendszer, egyéb kombinációk!

Szolgáltatásaink által már az előkészítő mérnöki munkáktól összehangoltan a pályázati elvárásokkal, végig kísérjük a projekt fizikai megvalósulását.

Forduljon energetikai szakértő részlegünkhöz!

Részletek

Országosan elérhetőek a vidékfejlesztési pályázatok - 1400 milliárdos keret!

Támogatási célok: borászati ágazat, feldolgozóipar, állattartók, kertészeti támogatások, nem mezőgazdasági mikrovállalkozások indítása. Pályázati dömping a vidékfejlesztésben. Pályázzon és nyerjen velünk!    

Forduljon szakértőinkhez! Felkészítjük, majd segítünk a pályázat teljes körű lebonyolításában!

Részletek
Szeretné tudni, mire van jó esélye pályázati támogatást nyerni?
5 perc alatt kitölthető előminősítő lap beküldése után, megkeressük javaslatainkkal.
Ingyenes előminősítés INDUL