Rubi Consulting Vállalkozási Tanácsadó Iroda Kft.

Vállalkozási Tanácsadó Iroda

3 új kutatás-fejlesztést támogató pályázat indul!

71 milliárdos keret a hazai kutatás-fejlesztés-innováció növelése érdekében!

Bomba üzleti ötlet, találmány.....kifejlesztésre, tesztelésre váró prototípus? Itt az alkalom, nyerjen el uniós forrást projektje megvalósításához!

 

Hamarosan 3 új GINOP pályázat indul, mely a vállalkozások, kutatóhelyek és felsőfokú oktatási intézmények kutatás-fejlesztési projekteit támogatja. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében megjelent három program célja, hogy elősegítse, erősítse a hazai vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységét.

Tapasztalataink szerint a kutatás-fejlesztést célzó pályázati projektek generálása, megfelelő kidolgozása jelentős szakértelmet, komoly tapasztalatot igényel. Jó előre gondolnunk kell minden szakmai, jogi kérdésre, miközben megvalósítható és üzletileg is jól átgondolt projekttervet állítunk össze. Ennek érdekében érdemes megfelelően képzett szakértőkkel dolgoznia, akik segítik munkáját a projekt teljes életútja alatt.  A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által ajánlott Szakértő Menedzsment áll Ön mögé, amennyiben hozzánk fordul.

 

 „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” (GINOP-2.1.1-15)

Hogyan juthat el a projektötlettől a megvalósult projektig?  Már alig várja, hogy a kifejlesztés, tesztelés előtt álló új termékét piacra dobja? Pályázzon és nyerjen Velünk!

Mikro-, kis-, és középvállalkozások, illetve nagyvállalatok 50 milliárd forintos keretösszegig nyújthatnak be pályázatot. A jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó, új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, illetve ezek prototípusai kifejlesztésének megvalósítására minimum 50 millió, maximum 1 milliárd forint, akár 80% -os intenzitású vissza nem térítendő támogatás igényelhető.

A kisebb, de jó K+F projektötlettel rendelkező vállalkozásoknak célszerű konzorciumi együttműködés keretében közös pályázatot benyújtania, hiszen így a szigorú pályázati elvárások könyebben teljesíthetőek.

A pályázat keretében elszámolható a fejlesztéshez szükséges ipari kutatás, kísérleti fejlesztés, innovációs tevékenységek, a kapcsolódó bérköltségek és eszközbeszerzés, valamint a piaci megjelenés. Az érdeklődő vállalkozásoknak most kell elkezdenie a felkészülést, hiszen a pályázatok benyújtására szeptember 30-ától van lehetőség.

Dolgozzuk ki együtt projektötletét! További információk érdekében forduljon Szakértő Részlegünkhöz.

részletes összefoglaló

 

„Iparjog” (GINOP-2.1.3-15)

Védettséget szeretne új szellemi tulajdona számára, mielőtt azt piacra dobná? Hazai, vagy nemzetközi oltalmat szeretne? 10 hónapon belül megkezdett eljárás esetében is van most erre lehetősége 100% támogatással.

Az 1 milliárdos keretösszegű pályázaton a mikro-, kis- és középvállalkozások, költségvetési szervek, non-profit gazdasági társaságok vehetnek részt, és minimum 1 millió, maximum 6 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek el. A felhívás célja a szellemi alkotások hazai, és/vagy nemzetközi iparjogvédelmi oltalmát szolgáló újdonságkutatási, oltalomszerzési és oltalom-fenntartási, valamint a szellemi vagyon értékelés és audit tevékenységek támogatása. A pályázatok szeptember 24-től nyújthatók be.

Dolgozzuk ki együtt pályázatát! További információk érdekében forduljon Szakértő Részlegünkhöz.

részletes összefoglaló

 

 

„Kutatási infrastruktúra megerősítése - nemzetköziesedés, hálózatosodás” (GINOP-2.3.3-15)

Az ország gazdasági ereje nagyban múlik azon, hogy a jó kutatás-fejlesztési projektekeknek van-e megfelelő háttér bázisa. Ezt a bázist a kutatóhelyek, felsőfokú oktatási intézmények tudják biztosítani, akik most 100% támogatást igényelhetnek az alábbi célok megvalósítása érdekében.

A pályázat célja, hogy erősítse a hazai kutatási infrastruktúra nemzetközi versenyképességét, a kutatási hatékonyság növelését, valamint hogy ösztönözze a kutatói hálózatosodást. Ez a kiírás kevésbé a vállalati szegmensre fókuszál, hiszen arra költségvetési szervek, azok jogi személyiséggel rendelkező intézményei (amennyiben kutatóhelynek minősülnek), egyházi tulajdonú felsőoktatási intézmények, és állami többségi tulajdonú non-profit gazdasági társaságok jelentkezhetnek. Az elnyerhető vissza nem térítendő támogatás 50 millió és 1 milliárd forint között lehet, a kiírás keretösszege pedig összesen 20 milliárd forint.

A konstrukció keretében kizárólag olyan kutatási eszköz, illetve infrastruktúra-beszerzés, építés vagy korszerűsítés támogatható, amely nemzetközi kutatási infrastruktúrákban való magyar részvételt, illetve azokhoz való csatlakozást tesz lehetővé, valamint hozzájárul a Horizont 2020 (H2020) program keretében támogatott programokhoz.

A projektek kidolgozását most kell elkezdeni, hiszen az első pályázatokat október 15-től lehet benyújtani.

További információk érdekében forduljon Szakértő Részlegünkhöz.

 

Pályázzon és nyerjen Velünk!

Egyeztessen a Minisztérium által minősített Szakértő Részlegükkel!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

A pályázat elkészítését, teljes körű menedzselését "Vállalkozásélénkítő Turbó" szolgáltatásunk keretében SIKERDÍJ ALAPON vállaljuk.

 

 

Sláger pályázatok

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése!

Gyártó-, termelő cégek kapacitásbővítése, gép-eszköszbeszerzés, telephelyfejlesztés. 3 pályázat indul!

Növelje versenyképességét, csökkentse működési költségeit energiahatékonyság növelés által! Akár 10% önerő mellett, kombinált pályázati lehetőséggel növelheti gyártói kapacitásait. Segítünk a céljainak leginkább megfelelő pályázat elnyerésében. További részletek...

Részletek

Épületenergetikai beruházások és megújuló energiaforrás felhasználásának támogatása! Vállalkozások, -önkormányzatok - és civil szervezetek számára. Már országosan elérhetőek az energetikai pályázatok!

10% önerővel kombinált támogatás indul! Jól megtervezett műszaki technológiával több millió forint energiaköltségtől mentesülhet! Szigetelés, nyílászáró csere, napelem, hőszivattyús rendszer, egyéb kombinációk!

Szolgáltatásaink által már az előkészítő mérnöki munkáktól összehangoltan a pályázati elvárásokkal, végig kísérjük a projekt fizikai megvalósulását.

Forduljon energetikai szakértő részlegünkhöz!

Részletek

Országosan elérhetőek a vidékfejlesztési pályázatok - 1400 milliárdos keret!

Támogatási célok: borászati ágazat, feldolgozóipar, állattartók, kertészeti támogatások, nem mezőgazdasági mikrovállalkozások indítása. Pályázati dömping a vidékfejlesztésben. Pályázzon és nyerjen velünk!    

Forduljon szakértőinkhez! Felkészítjük, majd segítünk a pályázat teljes körű lebonyolításában!

Részletek
Szeretné tudni, mire van jó esélye pályázati támogatást nyerni?
5 perc alatt kitölthető előminősítő lap beküldése után, megkeressük javaslatainkkal.
Ingyenes előminősítés INDUL